Povestuvinis Murzos pažiūrų posūkis.


Nenuilstantis kovotojas už lietuvių tautos išlikimą ir iki šiol rodęsis užkietėjusiu senberniu nacionalistas Mindaugas Murza pagaliau pasiryžo atsakingam žingsniui – santuokai su penkeriais metais vyresne analogiškų pažiūrų rusų visuomenine aktyviste. Ta proga duotame interviu Murza brėžia naujas savo ideologijos gaires:

“Anksčiau propagavome XX amžiaus nacionalizmą, o 2007-aisiais kurdami Vieningąjį lietuvių nacionaldarbininkų sąjūdį išplėtojome nacionalistines idėjas iki tokios sąvokos, kaip „rasė“. Tai reiškia, kad mes nebematome galimybės tautai išlikti, nesvarbu, ar ji būtų didelė, ar maža.”

Taigi kai kas sako, kad kad “santuoka palaidoja žmogų”, gi šis nacionalistas savo santuoka sau pasilaidoja tautą. Cherchez la femme…

Tuo pačiu palinkėkime jaunavedžiams daug daug laimės, pinigų ir sveikų baltosios rasės palikuonių…

PS. O štai koks pasirodo buvo vaisingas filmo apie Gervaldiją kūrimas.

Share

13 Comments, Comment or Ping

  1. Antanas

    Durna ir baznycioj musha…. na cia tokia patarle jei kas….”su penkeriais metais vyresne analogiškų pažiūrų rusų visuomenine aktyviste”. MOLODEC PIONER NU!

    November 10th, 2011

  2. Galbūt jis nori ją sulietuvinti ir tokiu būdu plėsti lietuvybę į rytus… kaip koks Vytautas Didysis…

    November 10th, 2011

  3. egriseus

    į kokį lietuviškumo stulpą atsirems tauta; jei toks grynuolis neria į rusaitės guolį?

    November 10th, 2011

  4. Kita vertus, galbūt, naują porą gavo šokių 10-ukai įvairūs…

    November 10th, 2011

  5. egriseus

    na ja, gražiai šoktų su tabalauojančiomis grafaitės regalijomis.

    November 10th, 2011

  6. Nu, jo…. nors Murza jau senokai tapo kažkoks egzistencinis nacionalistinės vienatvės variantas, įdomus dėl savo beprasmybės. Kai pagalvoji dar jei atsiras murziukai, gal tėvams kils mintis sukurti tobulą rasę?

    November 10th, 2011

  7. Sūduvis

    Bet tai kaip skamba: grafinia de Kolmar Gervaldovna!

    November 11th, 2011

  8. Sūduvis

    Na, o jei rimtai, tai stebint jo politinės, pavadinkim “karjeros” istoriją, tai jaučiasi visiškas nenuoseklumas (išskyrus tam tikrus niuansus)- tas amžinas mėtymasis, kaitaliojimasis ir pan. O gal kaip tik nuoseklus ėjimas į dabartinę situaciją?
    Ir dar. bent jau tame klipuke parodoma, kad pastaroji grafienė de Kolmar yra aktyvistė, o ne paprasta Rusijos pilietė. O toje šalyje aktyvistai būna dviejų rūšių: proputiniški, arba priešiški režimui. Kitokių kaip ir nėra (arba man tik taip atrodo). Tad kas gali paneigti, jog…
    Čia tik šiaip pastebėjimai, o gal greičiau pamąstymai 😉

    November 11th, 2011

  9. Man atrodo tas jo “kaitaliojimasis” nelabai tinka, jei kalbėtume apie jo pažiūras. Kažkokį lūžį va tik dabar pastebėjau. Jo visas nepastovumas, manau, išplaukia grynai iš praktinio nesugebėjimo susitarti su kitais partneriais, tokiais kaip pvz. Kazimieras Uoka. O šiaip tai kažkaip nebelabai tas Murza… tuoj išvis pasens…

    November 11th, 2011

  10. Sūduvis

    Na taip.

    November 12th, 2011

  11. velnias

    Murza = Мурзин = Murzyn -- lietuvis, bet ne grynuolis. Kara-murzų palikuonis )

    November 12th, 2011

  12. Na, kaip čia pasakius… pagal Bibliją visi mes iš to paties lopšio. Gal pagailėkim Murzos ir netaikykim jam jo paties keliamų kriterijų, vienas iš kurių yra, kad valdžia turi priklausyti geriausiems.

    November 12th, 2011

  13. Neknyginis vardas

    Ką veiki, Kreivaranki, dabar?

    January 23rd, 2012

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar