Google+


Atrodo, kad jau atsidūriau google+, tik dar pats nelabai esu tuo tikras 🙂 Žingsnis žengtas atsižvelgiant į prašymus, pareiškimus, grasinimus ir kitokius manipuliavimus mano savimeile. Dar nelabai gaudausi kas ten prie ko ir kaip reikia sukurti nuorodą į google+ iš popo.lt. Paaiškinkit tinginiui humanitarui.

Nors šiaip kažkaip liūdnai dėsninga – kuo mažiau rašosi, tuo labiau plečiasi.

Share

6 Comments, Comment or Ping

  1. Po šimts, būčiau prieš kurį laiką iš google+ neišėjusi, būčiau Tave sekusi! Dabar šaukštai po pietų. Nors iš tikrųjų negaila, su socialiniais tinklais nelabai draugauju, nors išbandžiau kone visus populiariausius.

    Šiaip nežinau, kur kas popo yra, bet maniškiame tinklarašty html variante renkiesi link mygtuką ir reikiamą adresą ten rašai.

    April 12th, 2012

  2. Ai…tai pasižiūrėsiu 🙂 Tiesą pasakius nėra tie dalykai sudėtingi, tiesiog pas mane kažkokia alergija jiems 🙁

    April 12th, 2012

  3. Oi, pagal save žinau, kad tinginiai humanitarai dažnokai būna alergiški tiems visiems kompiuteriniams dalykams 😀 Nors dabar tai jau stengiuosi pramokti šio to kiek įmanoma, nes pabodo aplinkinius gręžti.

    April 12th, 2012

  4. O taip pat pabosta aplinkinių lazdavonės 😀

    April 12th, 2012

  5. Kontrol panelėje, kairėje, kur išvaizda reguliuojasi, ten galima visokių dėžučių (valdiklių) su nuorodomis prisimest į dešinę dalį. Nuorodas irgi kairėje galima susirasti, kur jos susidėlioja. Arba kokį nors “social media widget” galima įsimest. Įskiepiai visokie yra -- tik įsijungt tereikia -- įsijungi ir atsiranda, pavyzdžiui, kokios nors dėžutės naujos.

    April 13th, 2012

  6. ačiū :d

    April 14th, 2012

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar