Heidegger life and Philosophy


Tiesiog dalinuosi nuoroda su tais, kuriems įdomu. Žvelgiant į ateitį prie Martino Heideggerio ketinu grįžti dar ne kartą. Pačioje artimiausioje perspektyvoje tikiuosi, kad pavyks apžvelgti jo filosofiją kaip tą šaltinį iš kurio semiasi idėjų A. Duginas savo paneurazijiniams regėjimams ir vizijoms. Apie Heideggerio filosofiją ir jo ryšius su naciais jau esu kartą užsiminęs, bet panašu, kad jo metafiziniai mintijimai randa atgarsį tiek rusų nacionalbolševikų, tiek “konservatyviųjų revoliucionierių” galvose.

Share

7 Comments, Comment or Ping

  1. Idomi diskusija verta komentaro.

    July 21st, 2011

  2. Kad nėra diskusijos 😉

    July 21st, 2011

  3. Nu gražiai ten jį apibūdina:”buvo silpniausias, mažiausias, garsiausiai rėkdavo ir komanduodavo”- ir vietoj to, kad sakytų:” buvo išdykėlis rupūžiokas neišauklėtas vaikiūkštis”, sako, kad jis charizmatiškas… Įdomu, jei iš jo koks pusiau su bėda darbininkas būtų išaugęs, ar jį prisimintų kaip charizmatišką.

    July 21st, 2011

  4. Tai, kad darbininkai nelabai prisimenami kaip žmonės, jie labiau prisimenami kaip masė, deja… 🙁 arba “proletariatas”.

    July 23rd, 2011

  5. tik nereikia mūsų gąsdinti

    July 22nd, 2011

  6. Tas filmas nelabai baisus 🙂

    July 22nd, 2011

  7. vigin

    aha, dabar suprantu, kodėl Heidegeris pristatomas kaip vienas įžymiausių pasaulio filosofų. Ir kas jį tokiu išgarsino. visa genialumo esmė šlikėje. kaip ir kitų “visuomenių dekonstruktorių” -- Derrida, Benjamin…sionistinė Frankfurto (Lukasco) mokykla. O mūsų šlioderiški snobai kemša, farširuoja studentų protus jų nepajudinamomis teorijomis ir iš to didelio rašto eina iš krašto… Tiesą sakant Gebelsas irgi žavėjosi Nyče ir Heidegeriu. Didieji naciai prieš mažuosius naciukus, nieko gudraus.

    August 14th, 2011

Popo.lt tinklaraščiai. Hosting powered by   serverių hostingas - Hostex
Skip to toolbar